ΕΣΠΑ banner

Προφίλ

Η Διαδρομή

  • Το 1985, ο Ιωάννης Φασουλάς, πρόεδρος της εταιρείας, ιδρύει την εταιρεία KRIVEK στην περιοχή Χερσονήσου στην Κρήτη. Με ισχυρή θέληση, υψηλές προσδοκίες, αγάπη και μεράκι για τον τόπο και τα προϊόντα του οραματίζεται και πραγματοποιεί το μεγάλο του όνειρο.
  • Το 2005 η KRIVEK μεταφέρεται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 4.300τμ. και εξασφαλίζει την παραγωγή και επεξεργασία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας. Διαθέτει εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογία που εγγυώνται την άριστη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Με δέσμευση στην εξυπηρέτηση του καταναλωτή και εφαρμόζοντας αυστηρούς κανόνες σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων της, πιστοποιείται με FSSC 22000:2005 και ISO 9001:2008.
  • Το 2012 βραβεύεται από την ΙCAP Group AE με τον τίτλο “STRONGEST COMPANIES IN GREECE 2011”
  • 2013 Είναι από τις πρώτες κρητικές βιομηχανίες που αποκτούν το σήμα ποιότητας προϊόντων «ΚΡΗΤΗ» της Περιφέρειας Κρήτης με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη, σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων και της Κρητικής διατροφής

Οι Άνθρωποί μας

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι το Ανθρώπινο Δυναμικό της. Μια ομάδα με υψηλή τεχνογνωσία, διαρκή εκπαίδευση και ευθυγράμμιση με τις αξίες και το όραμα της εταιρείας.

Οι καλύτεροι επαγγελματίες και επιστήμονες (χημικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, σεφ, αγοραστές, εξειδικευμένοι τεχνίτες ) εξασφαλίζουν με διαρκή έρευνα και ελέγχους, την καλύτερη γεύση, με άριστη ποιότητα και με ανταγωνιστική τιμή.

Το Δίκτυο Καταστημάτων μας

Το Δίκτυο Διανομής μας

Εγκαταστάσεις

Μονάδα Παραγωγής

Iδιόκτητες εγκαταστάσεις 14.000τμ (Εργοστάσιο Παραγωγής και Cash & Carry συνολικής έκτασης 4.300τμ στη Χερσόνησο Ηρακλείου)