Κρήτη, ο τόπος μας, η παράδοση μας

Γενέτειρα του Μινωϊκού πολιτισμού, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το 5ο σε μέγεθος νησί της Μεσογείου. Ο τόπος μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες λόγω της γεωπολιτικής του θέσης, της φυσιολογίας του, των μοναδικών εθίμων και της παράδοσης του. Αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Φιλοξενεί πάνω από 5.000.000 επισκέπτες κατά την τουριστική περίοδο (Απρίλιο-Οκτώβριο).

Η KRIVEK βρίσκεται στην περιοχή Χερσονήσου του νομού Ηρακλείου. Η περιοχή έχει περίπου 400.000 μόνιμους κατοίκους και φιλοξενεί περίπου το 40% των τουριστών που επισκέπτονται ετησίως την Κρήτη.

Η δημοφιλής παγκοσμίως κρητική διατροφή, το κλίμα, ο ήλιος, η μορφολογία του εδάδους δίνουν την ευκαιρία στους Κρήτες παραγωγούς να επενδύσουν στους τομείς Παραγωγής Τροφίμων και Εστίασης. Ο κλάδος Τροφίμων αντιπροσωπεύει τουλάχιστον το 25% των εσόδων από τον τουρισμό (150εκ. Ετησίως).

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τόπου μας δίνουν την μοναδική ευκαιρία για ανάπτυξη της καινοτομίας, της έρευνας και της επιχειρηματικότητας. Η KRIVEK με υπεύθυνη δράση, διαρκείς επενδύσεις και με έμφαση στην ποιότητα διανύει το 30ο έτος δράσης της και προχωρά σταθερά και δυναμικά για να μεταφέρει την τεχνογνωσία, την ποιότητα της κρητικής διατροφής και την γεύση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην Κίνα, στη Ρωσία.