Καριέρα

Η KRIVEK είναι  μια οικογενειακή εταιρεία με ισχυρές αξίες, αδιαπραγμάτευτη Επιχειρηματική Ηθική και ξεκάθαρη ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Οραματίζεται η ανάπτυξη της να συμβαδίσει αρμονικά με την εξέλιξη των εργαζομένων της τους οποίους θεωρεί το πιο ισχυρό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Στην ΚRIVEK, μια από τις αξίες μας είναι η ανάπτυξη. Δεσμευόμαστε να αναπτύσσουμε το ανθρώπινο δυναμικό, τους συνεργάτες, την τοπική κοινωνία μας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε σε ένα κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον, με ισχυρή οργανωτική δομή, ξεκάθαρες διαδικασίες και λειτουργίες.

Θέλουμε οι άνθρωποι μας να είναι ευχαριστημένοι, ενθουσιώδεις και δημιουργικοί. Θέλουμε τους καλύτερους για να κάνουμε την ΚRIVEK ισχυρότερη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας στην νεώτερη γενιά και να δημιουργήσουμε τους επόμενους επαγγελματίες στο χώρο των τροφίμων και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο τομέα του κρέατος.

Η καριέρα σας μπορεί να ξεκινήσει μέσω ενός από τα ακόλουθα προγράμματα  της εταιρείας μας

  • Ακαδημία νέων επαγγελματιών-κρεοπωλών
  • Πρακτική άσκηση για φοιτητές (Τεχνολόγοι τροφίμων, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικοί, Πωλητές)
  • Εποχιακή εργασία

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε ένα από τα προγράμματα καριέρας της εταιρείας μας στείλτε μας το βιογραφικό σας  και συνοδευτική επιστολή με το αντικείμενο εργασίας ή εκπαίδευσης που σας ενδιαφέρει.

Η ΚRIVEK δεσμεύεται να τηρήσει εμπιστευτικά τα προσωπικά σας δεδομένα  και να επικοινωνήσει μαζί σας εφόσον προκύψει ευκαιρία συνεργασίας και εκπαίδευσης.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο krivek@krivek.gr ή στο fax 2897023610